Opdrachtgevers

IKschrijfwel voor diverse media (nieuwssites, vaktijdschriften, publieksbladen), bedrijven en mkb-ondernemers. maar ook particulieren kunnen een beroep doen op IkSchrijfwel.

IKschrijfwel werkt(e) onder meer voor: 

bpd-logo Freelance webredacteur en copywriter voor verschillende afdelingen op het hoofdkantoor (corporate communicatie, e-business, kennismanagement) en regiokantoren van BPD (voorheen Bouwfonds Ontwikkeling). Onder meer: content-ondersteuning, webredactie, copywriting en projectwerkzaamheden.

 

yarden_logo Projectbegeleiding bij de vernieuwing van de corporate website van uitvaartorganisatie Yarden – re-design en migratie van oude CMS Kooboo naar XperienCentral, GX software. Tevens een aantal maanden interim als Senior webredacteur gewerkt op de afdeling marketing-communicatie.

 

logo_siteworkersCorporate teksten voor de nieuwe website van Siteworkers, op basis van documentatie en interview met de Algemeen- en de Commercieel directeur. Over de USP’s, facts, visie & filosofie en bezielende (werk)mentaliteit van dit snelgroeiende bedrijf.

 

NEN-logo Content-/functioneel beheerder en aanspreekpunt GX bij NEN in Delft, ter ondersteuning van een re-design project van de website www.nen.nl (feb-juni 2013, in opdracht van Siteworkers)

 

The-Online-Company-logo

Diverse opdrachten verricht, met name (online) copywriting en redigeren van webteksten:
– Schrijven van showcases voor de website, over succesvolle opdrachten en mediacampagnes voor o.a. KPN, Miele, HP, Sony en Mediamarkt.
– Teksten voor de e-nieuwsbrief (en bijbehorende landingspagina’s)
– Webteksten voor de website www.theonlinecompany.com (nov-dec 2012)

Bouwfonds Ontwikkeling Coördinator web & online marketing voor de afdeling Marketing Services/E-Business. Onder meer verantwoordelijk voor het schrijven/redigeren en de kwaliteitsbewaking van content t.b.v. de online presentatie van nieuwbouwprojecten en corporate informatie (december 2010-oktober 2012).

 

KPN online Contentmanager voor content migratie (in GX) & schrijftraject voor www.kpn.com/zakelijk, www.kpn.com/glasvezel, www.kpn.com/corporate (SEO), van oktober 2009-april 2010.
Copywriter/eindredacteur ‘handboek online’ voor KPN.com (december 2011).

ING Webredacteur content migratie van ING zakelijk: teksten herschrijven op stijl, tone of voice en SEO, en plaatsen in cms (Tridion). Van juni t/m augustus 2010.

 

De Zaak     Artikelen en interviews voor tijdschrift en www.dezaak.nl

 

RTV Noord-Holland Freelance redacteur op de internetredactie van RTV Noord-Holland, van januari 2009 tot maart 2012.

 

Technisch Weekblad Diverse artikelen in 2009 en 2010, zoals ‘Zo houdt u uw talenten aan boord’ (special Arbeidsmarkt, nov. 2010)

 

De Keuken In  Webteksten en Facebookpagina voor eetwinkel De keuken (2010).

 

 

Sensus Methode Webteksten (her)schrijven en redigeren voor de website www.hrm-processen.com, een initiatief van Sensus-methode.

 

Bèta PublishersBèta Publishers is gespecialiseerd in het uitgeven van content voor hoger opgeleiden met een technische en/of natuurwetenschappelijke achtergrond.  Voor Waterkracht, de carrièrekrant voor het maritieme cluster (verspreid bij Maritiem Nederland en Technisch Weekblad) schreef ik het artikel  Solliciteren naar een baan in de maritieme sector. Zo voorkom je dat je de boot mist

 

Weka-bouwHR strategie MKB servicedesk