Tekstschrijver
& Content specialist

Partner in content

Op zoek naar duidelijke taal voor je website, een interim (web-)redacteur, een hogere ranking in Google óf een snelle spellingcheck op je scriptie? Graag ben ik jouw (sparrings-) partner in content. Of het nu gaat om leesbaarheid, presentatie, zichtbaarheid óf vindbaarheid; met mijn journalistieke achtergrond en ervaring met online content kan ik meedenken en helpen met jouw tekst of contentvraagstuk. Van interviews, webteksten, e-mailings en campagnepagina’s tot contentmigratie of SEO-optimalisatie; ik pak het graag voor of samen met je op. En voor alles geldt, ik ben pas content als jij het bent.

Journalistiek & (web)redactie

Copywriting & (e-)mailing

Online content & SEO

Hulp bij sollicitatiebrief & scriptie

CMS & schrijftrainingen

Liefde voor letters

Contentprofessional, contentspecialist, contentmanager, copywriter of tekstschrijver... Eigenlijk ben ik vooral 'gewoon' een tekstfanaat, met een scherp oog voor spelling en liefde voor letters. Op papier (of scherm) dan vooral. Dus daarom: IkSchrijfwel.nl. Met – om dat meteen even helder te hebben – de klemtoon op schrijf. Het gaat er namelijk niet om dat ik wel schrijf (en jij niet…), maar vooral om: 'laat mij maar schrijven'. Want letters, teksten, taal, communicatie en de (online) presentatie ervan, dat is waar ik blij van word, goed in ben én anderen graag bij help!

Voor bedrijven

IKschrijf voor bedrijven in verschillende branches en voor gevarieerde doelgroepen. Een aantal opdrachtgevers waarvoor ik werk(te):

Ikschrijfwel werkt voor ValueProof
ikschrijfwel voor ING
Ikschrijfwel voor BPD
ikschrijfwel voor de zaak
Ikschrijfwel voor Sanoma
ikschrijfwel voor RTV Noord-Holland
Ikschrijfwel voor Yarden
ikschrijfwel voor maxlead
ikschrijfwel voor KPN.com
ikschrijfwel voor NEN
ikschrijfwel voor WEKA uitgeverij
ikschrijfwel voor WEKA
ikschrijfwel voor dekeukenin.nl
ikschrijfwel voor Online Company
ikschrijfwel voor TNT Post & Billing

Maar ook voor jou 

Misschien herken je het... Je hebt als ondernemer tekst nodig voor je website of een persbericht en het lukt maar niet om dát wat je in je hoofd hebt ook zo mooi op papier te krijgen. Of je weet überhaupt niet waar te beginnen met schrijven. Of je inhoudelijk sterke scriptie loopt taalkundig nog niet lekker. Óf je krijgt die vervelende t/d/dt-kwestie niet onder de knie. Geen schande, ieder z’n ding! Tekst en taal zijn toevallig de mijne, dus ik help je graag! Met focus aanbrengen in je tekst door samen te sparren over wát je precies wilt vertellen, de juiste woorden te vinden die passen bij jou of je bedrijf, of met een check op spelling en grammatica. Samen zetten we jouw verhaal scherp op papier (of scherm)!

Wat IKschrijf:

Van interviews en webteksten tot nieuwsbrieven, blogs en handleidingen. Mijn werk is leuk omdat het zo enórm veelzijdig is! Hieronder een paar voorbeeldjes van mijn werk, zowel on- als offline:

Ode Magazine ikschrijfwel.nl

Teksten BPD Gebiedsontwikkeling

ODE Magazine #4

Interview kunstenaar Pascal Brouwer

Cobercokwartier Arnhem

Blog ikschrijfwel voor yarden.nl

Blog Yarden.nl

'Begraafplaatsen, buxus en... buxusmot'

Interview tijdschrift OOK

'Als je dochter er plotseling alleen voor staat'

Contact met IkSchrijfwel.nl

Kop koffie doen?

Wil je meer weten of kun je mijn hulp gebruiken? Stuur me gerust een berichtje, dan neem ik snel contact met je op. Helemaal vrijblijvend natuurlijk!